STOP DURERILOR ARTICULARE


16.11.2012

Executam usi si ferestre de termopan din lemn stratificat

Ai o casa sau un apartament si vrei sa il decorezi? o solutie moderna ar fi inlocuirea usilor si ferestrelor vechi cu ceva nou si modern. In sprijinul dvs. vine Holzer,  o fabrica de tamplarie din lemn stratificat care va pune la dispozitie: ferestre de termopan din lemn stratificat, scari, usi din lemn stratificat, obloane si multe alte elemente de tamplarie.

Produsele fabricate tine cont de arhitectura constructiei dvs. In mod special vi se ofera consultanta pentru  a putetea beneficia de produse personalizate in armonie cu cu designul dvs.  ambiental.

Dintre produsele care sunt relizate de Holzer puteti achizitiona: usi interior, usi exterior, scari lemn interior, obloan, ferestre si alte amenajari. Preturile sunt pentru toate buzunarele si calitatea ireprosabila.

Zonele unde Hozler a executat montaje sunt: Cluj Napoca, Sebes, Alba Iulia, Bucuresti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Medias, Turda, Dej, Rosiorii de Vede, Targoviste, Brasov, Hunedoara, Deva, Hateg, Arad, Timisoara, Caransebes, Calimanesti, Tagu Jiu. 

Daca va-ti hotarat sau nu inca dar, vreti mai multe informatii despre comenzi, metode de plata sau sa cereti consultanta, se poate contacta firma direct de aici Holzer Tehnic.

0 comentarios: