STOP DURERILOR ARTICULARE


13.11.2012

Servicii profesionale de hidroizolatii

O firma mare din Roamania, Canduraru Grup va ofera sevicii de cea mai buna calitate si de specialitate in domeniul sistemelor profesionale de hidroizolatii si termo.

Are si ofera solutii in furnizare, distribuire si foarte important, montaj pentru toata gama de servicii in termoizolatii, hidroizolatii, termohidroizolatii, impermeabilizari, sape mecanizate pentru constructii de casa, hale industriale, blocuri si de asemenea in reabilitare constructiilor existente.

Spectrul de utilizare este variat, incepand cu hidroizolarea de fundati, terase, parcari, acoperisuri cu vegetatie sau reabilitarea termica si hidrofuga pentru case, blocuri, hale, subsoluri si demisoluri.

Iata si cateva proiecte realizate: Aeroportul International Baneasa Bucuresti, Ansamblul Rezidential Citylights Pipera, Terra Vila Parc Otopeni sunt doar cteva dintre ele.

De asemenea Canduraru Grup detine certificari in furnizarea si prestarea serviciilor prezentate mai sus cu standardul international de calitate si management.

Pe site-ul online, puteti gasi si recomandari din partea unor firme care au realizat mari proiecte in colaborare cu Canduraru Grup.

Va invit sa cunoasteti o parte din activitatea societatii Canduraru Grup

0 comentarios: