STOP DURERILOR ARTICULARE


08.11.2012

Un semineu modern pentru casa ta



Vine sezonul rece, ai terminat de construit o casa si nu sti cum sa o incalzesti?  nu-ti fa probleme exista solutii, incalzirea pe lemne este una dintre ele in afara de gaze si electricitate. Oferim o varietate foarte mare de seminee pe lemne de diferite marimi si desing, special construite pentru a se adapta unei camere mai deosebite.

Ce punem la dispozitia dvs. seminee metalice, rustice, clasice, moderne, ambient, seminee realizate, seminee electrice sau gratare de gradina sunt doar cateva dintre ele.

Semineele sunt realizate cu focar metalic si captusite cu samota, focarul poate avea geam in fata sau in lateral, depinde unde si cum va fi amplasat in camera. Semineele pe lemne sunt realizate si aduse din Intalia, din Spania avem seminee metalice, iar din Belgia seminee cu bioetanol toate de ultima tehnologie. Orice model ati alege prezinta calitate si garantie.

La montajul unui semineu trebuie respectate anumite conditii asa ca, venim in sprijinul dvs. cu montajul acestuia. Executam montaje in toata tara si nu exita alte taxe in plus daca, cumparati un semineu de la noi. Oferim 2 ani garantie pentru lucrarile de montaj si 5 ani garantie totala pentru focarele pe lemne.

Pentru alte detalii intra pe: Seminee pe lemne - Kaminofocus

0 comentarios: