STOP DURERILOR ARTICULARE


17.12.2012

Reduceri pentru toate buzunarele !

3 Suisses - VIP

Nu-i asa ca ti-ar prinde bine sa faci cateva economii in prag de sarbatori si sa te poti bucura si de o garderoba nouă ? Cu siguranta bugetul alocat pentru sarbatori este deja putin depasit si inca nu ai ales tinutele pentru vizite sau petreceri.

De cele mai multe ori partea de vestimentatie se regaseste printre ultimele prioritati, in special daca esti preocupata sa organizezi petrecerile sau daca esti gazda pentru vizitele numeroase, anuntate cu mult timp inainte de prieteni sau rude mai indepartate.

Trebuie sa fii o gazda prezentabila, asa ca nu trebuie sa neglijezi acest aspect. 3 Suisses te rasfata cu o reducere de pana la -40% pe tot site-ul, pentru tinutele cu care doresti sa iti incanti invitatii.

Printre altele, reducerile sunt intotdeauna un motiv de bucurie, pe care nu trebuie sa le ratezi, mai ales in preajma sarbatorilor. Nu mai sta pe ganduri, oferta este disponibila numai pana pe 3 ianuarie !


Reduceri la articolele pentru copii !!!
Copiii se bucura cel mai mult cand este vorba sa primeasca lucruri noi si utile, iar preturile in perioada sarbatorilor sunt mult mai accesibile decat de obicei, pentru ca avem parte de multe reduceri considerabile. Daca mosul inca nu a fost la cumparaturi, acum poate beneficia de reduceri de pana la -40% la 3 Suisses. Hainutele si incaltamintea isi vor gasi usor locul in topul preferintelor celor mici, mai ales daca sunt hainute groase care le vor permite sa primeasca mai usor acordul pentru a petrece mai mult timp afara, in zapada.
Selectia speciala pentru bebelusi unde poti gasi toata gama de articole de care ai nevoie pentru a te asigura ca cel mic nu duce lipsa de nimic, este ideala pentru mamicile care vor sa petreaca mai mult timp cu bebelusul lor.
Fa si tu o bucurie mare celor mici, de sarbatori !


0 comentarios: