STOP DURERILOR ARTICULARE


13.11.2013

Multicooker Oursson

Oursson – electrocasnice elvetieneAparat electric de gătit sub presiune
- 45 de programe automate
- 4 niveluri de presiune
- Acoperire antiadeziva DYKING
- Fabricat in Coreea de Sud
- Carte de bucate inclusă
Oursson este un brand elvețian specializat în produse pentru bucătărie și accesorii . Noi dorim să facem viața de zi cu zi a familiilor tinere mai ușoară și mai plăcută . Valorile de bază ale brandului elvețian sunt frumusețea, stilul și funcționalitatea optimă a produselor care sunt atât de ușor de utilizat.

Specialiștii companiei Oursson AG combină inovația, calitatea și prețul, mizând pe un principiu simplu: consumatorul trebuie sa aibă acces întotdeauna la produse de înaltă calitate, la un preț rezonabil. O atenție specială este acordată pentru utilizarea exclusivă a materialelor și a tehnologiilor de înaltă calitate care păstrează starea de sănătate a consumatorilor și a mediului ecologic. Aici este vorba despre acoperirea antiaderentă DYKING și tehnologia SMART, o adevărată inovație. Departamentele companiei Oursson AG de marketing și managementul produsului reglementează activitatea întregului lanț de aprovizionare, inclusiv a celui cu amănuntul. Dezvoltarea produsului este în concordanță cu cerințele pieței și a clienților. Analiza feedback-ului ajută la dezvoltarea produsului în mod constant. Compania oferă pe deplin activități de logistică și control de calitate.

Toate produsele Oursson beneficiază de garanție pe o perioadă de 24 luni, termen de livrare 1-2 zile lucratoare prin curier rapid, oriunde in Romania. - See more at: http://www.2parale.ro/campaigns/oursson-electrocasnice-elvetiene#sthash.jdItHkBD.dpuf

0 comentarios: