STOP DURERILOR ARTICULARE


04.01.2014

Reducere la Roviniete 2014

Roviniete.roIn contextul in care taxele si impozitele din Romania sunt din ce in ce mai multe si mai diversificate, pe piata informatiilor oferite de mediul internet a aparut un nou site specializat pe informarea directă a consumatorului.

Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare asupra tarifelor de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România - așa numita rovinietă. Toți posesorii de autovehicule din România sunt obligați prin lege să aibă asupra lor, în situația în care utilizează drumurile naționale din afara orașelor, rovigneta, prin care demonstrează că au achitat acest tarif. Este important să cunoaștem valoarea acesteia, către cine se adresează, în baza cărui temei legal și mai ales de unde o putem procura!

In 2012 s-au vandut cca. 16 milioane de roviniete iar suma totala incasata din vanzarea lor a fost de aproximativ 245 milioane EURO. DE CE SA PLATESTI MAI MULT PE O ROVINIETA! cumapa online si ai reducere, o primesti prin email copia si in 2 zile primesti originalul la tine acasa gratuit. Da clik pe bannerul de mai jos si cumpara acum o rovinieta ieftina.

Roviniete.ro

0 comentarios: