STOP DURERILOR ARTICULARE


07.03.2014

Produse alimentare bio

Produsul bio prezinta un produs natural certificat, care a fost trecut prin diferite procese de testare, monitorizare, fapt ce garanteaza lipsa utilizarii in etapele producerii acestuia a substantelor chimice, a organismelor modificate genetic, coloranti chimici, conservanti. Semintele folosite nu sunt imbunatatite genetic, acestea fiind cultivate intr-un sol fertilizat cu produse naturale. Produsele rezultate din culturile organice se recolteaza la maturitate, iar conservarea acestora se face astfel incat sa se pastreze cat mai multi nutrienti.

Gamele de produse prezente pe www.Econatura.ro vin de la producatori ca Primeal, Idenat, Farchioni, Michel Montignac, Bisson, Ma vie sans Gluten, Le pain des fleurs, Nutrisslim, Olivado, Forlive, Apimond si Apidava - in ceea ce priveste produsele alimentare.
Produsele cosmetice sunt marca Karethic, Douce Nature siDouce Nature Argan. Exista si o gama destinata complet ingrijirii copiilor, precum si o sectiune separata in care puteti gasi carti despre nutritive si viata sanatoasa. Va recomand, produse alimentare bio
Produsele bio comercializate de Econatura.ro sunt certificate si premiate pe plan international.

econatura.ro

0 comentarios: