STOP DURERILOR ARTICULARE


01.10.2014

Investeste in securitatea spatiului pe care il detii

Nici chiar in zilele noastre, nimeni nu poate sa isi dea seama cand urmeaza sa ii fie sparta locuinta sau cand ii este mai vulnerabila. Chiar si atunci cand crezi ca esti in siguranta deplina, poate sa apara amenintarea unei spargeri sau a unor furturi. Pentru a-i pastra pe cei dragi in siguranta, vei avea cu siguranta nevoie de un sistem de alarmare adecvat. Despre o asemenea categorie vom vorbi astazi, in articolul de mai jos - ne vom axa astfel in special pe solutiile wireless (de alarma dar si de supraveghere video). Cumpara de aici sisteme de alarmare in Cluj Napoca, la preturi accesibile.



Sistemele de alarma wireless - echipamente perfecte de supraveghere pentru interioare

Majoritatea acestor sisteme de alarmare wireless se bazeaza pe conexiunea la internet. Astfel spus, poti sa iti verifici starea locuintei (sau spatiului comercial detinut) din orice locatie, oricat de indepartata. Mai mult decat atat, poti sa salvezi chiar si fluxul video curent, pentru a fi verificat ulterior. Daca nu esti interesat in a contracta o firma costisitoare de securitate, aceste camere sunt cea mai buna decizie. Ele se pot instala si configura repede, in orice parte a locuintei sau spatiului detinut.

Mai mult decat atat, aceste dispozitive sunt foarte durabile - ele rezista chiar si la temperaturi extreme. Alimentarea lor se face frecvent cu baterii, alteori prin prinza.

Un beneficiu al acestor sisteme este ca pot fi amplasate sau ascunse in orice colt al casei. Mai mult de atat, pot sa fie camuflate, pentru a fi mai greu observate. Infractorii sau angajatii, ori vizitatorii nu vor stii ca sunt filmati.

Nu in ultimul rand (unul dintre cele mai clare avantaje), aceste sisteme de alarmare pot sa fie conectate la un smartphone, o tableta, un laptop, pentru a asigura transmisia live a inregistrarii. Mai mult de atat, pot fi accesate aici si inregistrarile obtinute cu un anumit timp in urma sau pot fi facute anumite setari. Alege acum sa iti protejezi afacerea sau casa, cu solutiile wireless - sisteme de alarmare profesionale de acest tip gasesti aici.

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

0 comentarios: