STOP DURERILOR ARTICULARE


21.02.2015

Haine barbati marca Primo Emporio

primo-emporio.roIstoria brand-ului Primo Emporio a început în anul 1982, în Napoli, Italia, ca urmare a unei idei a familiei Provitera. A fost gândit nu ca o afacere, ci ca o pasiune și dorință de a face modă.

Câțiva ani mai târziu, un neașteptat succes a transformat brand-ul într-un fenomen local, care pas cu pas, an după an, s-a făcut remarcat atât la nivel național, cât și internațional. A debutat încă din anii ′80 cu o modă agresivă, intrigantă, folosind constant negrul, dar și reflexii metalice. Astfel, Primo Emporio s-a diferențiat de celelalte branduri. În evoluția sa au apărut noi trenduri și schimbări de atitudine. Devreme în anii ′90, a avut loc o mare transformare: mai puțin agresivi, mai atenți la cerințele bărbaților și păstrând în continuare elemente din moda underground, a apărut URBAN GLAMOUR STYLE, un concept pe deplin made in Italy. Atenția pentru detalii, în alegerea materialelor, dar și la modul în care se manufacturează hainele nu este doar o formă fără fond, ci este generatoarea produselor noastre, dar și parte a filozofiei și valorii brand-ului.

TRANSPORT & LIVRARE GRATUITE în 1-2 zile lucrătoare, oriunde în România. Nu doar calitatea produselor reprezintă acest brand, ci și serviciile de customer care oferite clienților noștri. Transportul și livrarea sunt oferite gratuit de Primo Emporio.

LIVRARE INCLUSIV SÂMBĂTA - Ne place să  credem că putem face orice pentru fericirea clienților noștri. Tocmai de aceea livrarea coletelor noastre se face inclusiv sâmbăta, până în ora 17:00.

RETUR GRATUIT IN 365 DE ZILE iar pentru cei care comandă în data de 29 februarie, magazinul online www.primo-emporio.ro oferă posibilitatea de retur de 4 ani de zile până la următoarea dată de 29 februarie.

Comercializăm un brand italienesc de tradiție, francizat în peste 10 țări din lume și cu un succes mare la consumatori în Italia, acestea fiind motive în plus pentru care suntem convinși că brand-ul va deveni la fel de popular și căutat în România. Pentru a vedea toata colectia clik aici ...

primo-emporio.ro

0 comentarios: