STOP DURERILOR ARTICULARE


27.03.2015

Esti platit sa scrii articole!



Tot mai multe persoane sunt în căutarea unei modalități de a castiga bani din joburi online de acasă într-un mod cât mai simplu, din acest motiv site-urile care oferă microjob-uri sunt tot maii căutate de public. Zerodesk.ro este doar unul din site-urile care se ocupă cu așa ceva și care încearcă să ajute atât viitorul cumpărător cât și vânzătorul articolului dorit. Acesta ne întâmpină cu o pagină frumoasă în care sunt prezentate micrjob-urile pe categorie astfel fiind mult mai ușor de găsit oferta dorită. Tot acolo descoperiți și cele mai noi oferte, la nevoie se pot afișa ofertele în funcție de popularitate, rating, preț sau chiar ofertă express. Pentru a putea vinde un produs trebuie să atinge-ți următorii pași:

- Să vă creeați un cont, dacă deja nu aveți unul. Pentru crearea lui aveți nevoie de un cont paypal sau de un card bancar.
- Să deschideți o ofertă nouă pentru serviciul pe care doriți să îl vindeți.
- Trebuie să promovați oferta pe toate site-urile de socializare pe care aveți cont, pentru a atrage un număr tot mai mare de persoane care să dorească produsul oferit.
- Când o persoană hotărâște să achiziționeze serviciul postat vei fi anunțat.
- Trebuie să realizezi serviciile și mai apoi vei fi plătit în contul pe care îl deschizi pe pagină.
- Dacă ai nevoie de bani poți oricând să îi ridici din cont prin paypal. Comisionul de reținere este de 8%. Pentru a cumpăra unul dintre serviciile disponibile pe site trebuie să :
- Găsești un serviciu de care ai nevoie și să plasezi o comandă în vederea primirii lui.
- Să plătești folosint paypal sau card de credit.
- Poți urmări pașii realizați de vânzător , să discuți și să schimbi sau modifici fișierele.
- În momentul în care oferta este executată , comanda este finalizată trebuie să verifici serviciul primit. - Dacă produsul primit nu este ceea ce îți doreai poți să soliciți îmbunătățirea lui , iar dacă în continuare nu ești satisfăcut poți cere anularea comenzii și automat primirea banilor înapoi.
- Pentru ca viitorii cumpărători să aibă o idee despre serviciile prestate mai trebuie să trimiți și un feedback. Dacă întâmpini probleme poți apela și la butonul de ”Contact Us” aflat în colțul din stânga. Microjob-urile sunt foarte variate de la vânzări de like-uri pentru pagini de facebook, până la creare de site-uri, instalare de aplicații și multe altele. Mai mult de atât poți chiar tu să precizezi ce produs dorești să achiziționezi.

0 comentarios: