STOP DURERILOR ARTICULARE


17.05.2015

O altfel de tabara de vara

demogacamp.roCopilul tău este o mică vedetă în devenire? Casa ta a devenit deja o scenă pe care se țin zi de zi concerte? Pereții casei tale nu mai prezintă nici un loc liber pentru desene? Prințul tău este un mic dansator în devenire? Puișorul tău este îndrăgostit de poze? Dacă te regăsești cel puțin în una dintre întrebările de mai sus atunci răspunsul pentru petrecerea vacanței, care se apropie cu pași rapizi , este Demoga music summer camp. Nu a-ți auzit încă de acest lucru?

O să vă spun pe scurt în ce constă aceasta, mai bine zis este vorba de o tabără săptămânală în care copilașul tău are posibilitatea de a își etala talentele și în același timp de a învăța de la specialiștii fiecărui domeniu. Tabăra va avea loc săptămânal în perioada 21 iunie - 12 septembrie 2015 în Cheia, Prahova, sunt acceptați toți copii între 12- 17 ani care au talente , în cadrul acesteia se vor organiza 5 ateliere: producție muzicală, voce și compoziție, actorie, dans modern și foto și video.

Pentru a putea lua parte la toate activitățile taberei trebuie să completezi un mic chestionar, atenție este recomandat ca un adult să îl completeze pentru a nu exista probleme ulterior, fiecare dintre ateliere are chestionarul ei deci trebuie să știi din start în ce categorie de talente vrei să te încadrezi și mai trebuie aleasă și săptămâna în care vrei să participi, pentru a vă veni în ajutor pe site se află deja o listă cu numărul de participanți din fiecare săptăână și de la fiecare atelier în parte.

apoi partea ceea mai grea și tensionată și anume așteptarea listei cu fericiții participanți și bineînțeles mai apoi finalizarea unor mici pași. O dată toate lucrurile rezolvate nu îți mai rămâne decât să aștepți ziua minunată și bineînțeles să te bucuri de toate activitățile din cadrul taberei. Dacă ești profesor la o clasă plină de copii talentați atunci Demoga te invită să participi cu minim 10 dintre aceștia și îți asigură gratuitatea tradițională , dar mai important te remunerează.

V-am povestit despre tot mai puțin invitații care alături de Demoga vă vor asigura o vacanță pe cinste, printre aceștia se află Paula Seling, Adela Popescu sau chiar Dorian Popa sau Alina Eremia. Alături de acești oaspeți vei beneficia de o săptămână plină de peripeții dar și de experimentare a talentelor tale. Mai trebuie să precizez ceva înainte de a încheia, nici tinerii de peste 18 ani care au talente nu sunt uitați, ei pot participa la tabără în calitate de voluntari, Demoga asigurandu-le transport, masa ,cazarea și distracția.

Demoga music summer camp este locul potrivit pentru orice persoană taletată, deci nu ezita să te înscrii, poate vei fi unul din fericiții aleși să își prezinte talentele și să și-le îmbunătățească în această vacanță.
demogacamp.ro

0 comentarios: