STOP DURERILOR ARTICULARE


14.03.2012

Recuperarea taxelor pentru romanii care au lucrat sau inca mai lucreaza in UE

recuperare taxe din UESuntem compania euro tax și promovăm un serviciu nou în România: recuperarea taxelor pentru românii care au lucrat sau încă lucrează legal în Marea Britanie, Germania, Spania, Olanda, Irlanda și Italia (lista țărilor este în permanentă lărgire).

Fiecare român care a plecat la muncă în străinătate plătește un impozit pe venitul obținut acolo. Dar marea lor majoritate nu știu că:
- în 90% din cazuri, impozitul pe venit se reține în cuantum mai mare decât ar trebui (însă e legală această reținere),
- au dreptul ca la sfârșitul anului fiscal să-și ceară înapoi suma reținută în plus,
- acești bani nu le sunt restituiți automat (nici de către statul respectiv, nici de către angajator), astfel că dacă nu îi cer înapoi într-un termen ce diferă de la țară la țară, îi pierd pur și simplu.

Pentru fiecare an lucrat în străinătate, un român poate încasa în medie cca 500-800 EUR, iar în unele cazuri suma poate fi chiar de 1000 EUR!

Te invităm să ne cunoști mai bine, vizitează-ne siteul euro tax și vezi ce spun o parte din cei peste 100.000 de clienți cărora le-am înapoiat peste 60 milioane euro. Am adus un serviciu nou în România, însă avem un istoric de 9 ani în Polonia, acolo fiind cea mai mare companie specializată pe aceste servicii! Pentru alte informatii click euro tax

0 comentarios: