STOP DURERILOR ARTICULARE


12.04.2012

2 x Pest Repeller - aparat anti rozatoare si gandaci

aparat anti rozatoare
Acum avem soluţia ideală pentru dumneavoastră: Pest Repeller, cea mai simplă şi eficientă metodă de a scăpa de toate tipurile de dăunători! Uitaţi de şobolani, gândaci, păienjeni sau orice alt tip de insectă! Fără ţânţari sau muşte!

Nu mai cheltuiţi bani pe spray-uri toxice, otrăvuri sau capcane care ucid dăunătorii, dar care în final vă obligă să îi adunaţi dumneavostră de pe jos!

Sistemul Pest Repeller foloseşte o tehnologie modernă care îndepărtează dăunătorii, iar dumneavostră nu va mai trebui să îi adunaţi, aşa cum sunteţi obligaţi să o faceţi cu alte metode tradiţionale! Un singur aparat este suficient pentru a vă asigura liniştea în toata casa sau pe o suprafata de 100 m in curte,gradina etc.

Pest Repeller este foarte simplu de folosit! Doar îl băgaţi în priză şi vă luaţi adio de la orice tip de dăunători! Iar pe timpul noptii, Pest Repeller va emite o lumină de veghe, asigurând asfel o lumina plăcută în întuneric!

Nu mai cheltuiţi bani cu alte produse scumpe, dar foarte puţin eficiente şi care vă pun şi sănătatea în pericol! Acum scăpaţi de gândaci, ţânţari sau şobolani folosind cea mai noua tehnologie în domeniu, doar cu Pest Repeller!

Pachetul conţine:
2 Aparate Pest Repeller

Mai multe informatii aici

0 comentarios: