STOP DURERILOR ARTICULARE


19.05.2012

CALCULATOR EURO 200

CUPON EURO 200

Euro 200 se va derula si in anul 2011! Incepand cu acest an firma Madd Electronics Group SRL va fi una din firmele ce distribuie calculatoare in programul EURO 200. Programul Euro 200 este destinat tuturor elevilor si studentilor din Romania.. Anul acesta va vom prezenta mai multe oferte ce cuprind sisteme calculator gratuit & monitor euro 200 (cu optiuni de upgrade). Programul calculator CUPON EURO 200 prevede acordarea unui ajutor financiar în vederea achizitionarii de calculatoare.

Vino si ia-ti un calculator gratuit cu programul Euro 200 in perioada 24 iunie - 31 august din orice magazin m@dd si vei beneficia de cea mai buna oferta din 2011 si de multe alte avantaje

  • Iti poti lua un calculator complet echipat cu monitor, tastatura si mouse cu 0 (zero) lei si pe langa aceasta beneficiezi de un set de boxe GRATUIT !

  • Transport gratuit in localitatea ta efectuat dirvect de firma m@dd, daca livrarea se face pentru un numar de minim 10 persoane sau efectuat de TCE si platit de m@dd pentru comenzile online

  • Bonus-uri si Beneficii extra pentru grupuri organizate.

Avem diverse oferte si pentru distribuitorii de calculatoare in cadrul programului euro 200. Daca doriti o oferta de distributie pentru programul cupon euro 200 va rugam sa ne contactati telefonic sau la adresa de email comercial@pcmadd.com. Pentru datele de contact vezi rubrica ... si alege cel mai apropiat magazin m@dd de localitatea ta !

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) a publicat in 3 iunie, pe portalul http://euro200.edu.ro/ lista beneficiarilor bonurilor valorice de 200 de euro în vederea achiziţionării unui calculator. Toţi cei 21.599 solicitanţi eligibili (elevi şi studenţi) care au depus cereri vor primi cuponul valoric pentru achiziţionarea de computere. Conform Legii 269/2004, beneficiarii ajutorului sunt elevi şi/sau studenţi din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 150 RON pe membru de familie.
Din numărul total al beneficiarilor, 21.447 provin din învăţământul preuniversitar, diferenţa de 112 fiind reprezentată de cei din învăţământul superior.
Primele trei judeţe în ordinea numărului cumulat de beneficiari sunt Iaşi - 2.106, Suceava - 1.363 şi Vaslui - 1.303.
Cuantumul bonului valoric reprezintă echivalentul în lei al sumei de 200 euro, calculat la cursul de schimb valutar comunicat de Banca Naţională a României pentru ultima zi a lunii precedente achiziţiei. Configuraţia minimă recomandată a calculatoarelor pentru achiziţionarea cărora se acordă ajutor financiar potrivit Legii nr. 269/2004 este următoarea: procesor 2 Ghz, 1 GB RAM si 160 GB hard-disk şi software de bază.
Eventualele contestaţii vor fi depuse între 3 şi 8 iunie, soluţionarea acestora urmând să se producă între 8 şi 23 iunie. În acest sens, autorităţile locale abilitate pot efectua anchete sociale pentru verificarea veridicităţii declaraţiilor de venit si a celor referitoare la bunurile familiei. Afişarea rezultatelor finale pe Internet şi la sediul unităţilor de învăţământ va avea loc în data de 24 iunie, până la ora 18.00. Bonurile valorice se eliberează între 24 iunie şi 30 iulie, iar achiziţionarea computerelor de la orice distribuitor de profil se poate face în intervalul 24 iunie - 31 august.

0 comentarios: