STOP DURERILOR ARTICULARE


30.10.2012

Iti recuperam impozitul platit in strainatate!

Ai muncit in afara? Ai dreptul legal sa iti primesti inapoi impozitul platit pe salariu dar si alte ajutoare banesti: alocatii, ajutor pentru sot/sotie, ajutor chirie, transport, etc. Diferit de la tara la tara.

Din ce tari poti obtine banii inapoi? Spania, Marea Britanie, Germania, Austria, Olanda, Irlanda, si in curand SUA. Cati bani? Intre 400 – 2000 EUR pe an lucrat sau chiar mai mult daca salariul a fost mare.

Pe ce perioada? Iti poti primi impozitele doar de pe ultimii 3 – 5 ani incheiati, diferit de la tara la tara. Deci nu intarzia, cere-i chiar acum. Mai ales ca in curand expira inca un an…

Cine iti aduce banii inapoi? Euro-tax, companie romano-poloneza specializata doar pe aceste servicii, care in ultimii 9 ani a multumit peste 100.000 clienti, restituindu-le peste 65 milioane EUR!

De unde vin banii? Direct de la biroul fiscal al tarii unde ai muncit. Impozitul tau pe salariu a fost platit de angajator la biroul fiscal, iar Euro-tax cere de la biroul fiscal suma care ti se cuvine inapoi. Totul e legal!

Vrei mai multe detalii? Inscrie-te aici:



si un consultant Euro-tax.ro te va suna in maxim 48 ore, pentru explicatii ample.

Nu-ti lasa in strainatate banii munciti din greu!

Daca stii o ruda sau un prieten care a muncit si el afara recomanda-i aceasta pagina sau trimite-i si lui un mesaj...

Euro-Tax.ro Euro-Tax.ro Euro-Tax.ro Euro-Tax.ro Euro-Tax.ro

Poţi primi sute sau mii de EURO pe an lucrat! Ia-ți banii înapoi!

Vrei să știi mai mult? Click pe imaginea de mai jos

0 comentarios: