STOP DURERILOR ARTICULARE


21.11.2012

OFERTA - Supliment alimentar ZEOLIT DETOXIFIANT

Alimentatia este un factor de mediu care influenteaza in mare masura starea de sanatate a noastra. Reactiile si compusii chimici rezultati in urma metabolismului pot epuiza capacitatea organismului de adaptare, iar la nivel celular pot aparea dezechilibre care se manifesta in plan fizic ireversibil. De aceia venim cu un produs revolutionar pe piata din Roamnia, el fiind un supliment alimentar de mare ajutor in echilibrul organizmului uman si in tratarea unor afectiuni grave.

ZEOLIT CAPSULE 250 in flacon Doza zilnica recomandata : 2-3 capsule de 2 ori pe zi, cu apa, ceai sau suc de fructe.

MINERALUL ZEOLIT REDUCE STRESUL OXIDATIV - RECOMANDARI
Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii.
- Afectiuni gastro-intestinale: deoarece realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
-Afectiuni ale aparatului cardiovascular: normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.
- Afectiuni ale sistemului nervos central: elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.
- Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.
- Afectiuni tumorale: in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii. In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse.
Este un antiviral , detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice.
Astfel ii creste suprafata activa si puterea de absorbtie si de transfer ionic.

PRET UNIC: 120 RON - Flacon de 250 pastile, transport gratuit.
Mai multe informatii gasesti aici  ZEOLIT DETOXIFIANT -250 CAPSULE

0 comentarios: