STOP DURERILOR ARTICULARE


11.12.2012

Articole pentru curatenie



Orice sarbatoare implica automat si foarte multa munca, mai ales daca ai invitat deja cativa prieteni sau familia la tine acasa. Pe langa pregatirile culinare trebuie sa ai grija ca totul sa arate impecabil si in casa. Curatenia generala cred ca este un termen destul de cunoscut pentru toate gospodinele, iar in preajma sarbatorilor este vitala. 

Daca stii sa te inarmezi din timp cu articole pentru curatenie potrivite, nu vei avea prea multa bataie de cap. Iata ce iti recomanda  Blancheporte.
Pentru baie poti sa folosesti un inalbitor pentru colturi care va reda aspectul alb de altadata si va da impresia ca baia ta a fost renovata de curand. Daca iti faci griji ca vei avea probleme cu chiuveta un bio-tub pentru desfundare este ideal. Poti sa stai linistita ca nu se va infunda sau va mirosi urat pe tot parcursul sarbatorilor.

Un set de huse anti-praf va sterge praful de pe podea fara ca acesta sa se ridice si fara sa te confrunti cu durerile de spate, iar detergentul concentrat va curata toate suprafetele, fara a fi nevoie de clatire.

Frigiderului ii atribuim o mare responsabilitate in aceasta perioada, pentru ca are in primire masuri considerabile de mancare si bautura. Ar fi cazul sa il rasfatam si pe el putin inainte sa-l incarcam cu zecile de cumparaturi. Un detergent antibacterian pentru frigider este tot ce ii trebuie.
Sa aveti parte de o curatenie generala cat mai usoara si de sarbatori minunate !

0 comentarios: