STOP DURERILOR ARTICULARE


05.04.2013

Piatra de Alaun 100% naturala - deodorant natura


PIATRA DE ALAUN (Potassium alum) este un mineral natural, hipoalergenic, cu proprietati antibacteriene, astringente si hemostatice. Inhiba dezvoltarea bacteriilor si aparitia mirosurilor neplacute, prin formarea la nivelul pielii a unui film invizibil de saruri minerale. Nu prezinta niciun risc pentru sanatate fiind un produs 100% natural.

Piatra de Alaun este incomparabil mai sanatoasa decat orice alt deodorant deoarece nu impiedica procesul natural al transpiratiei si nu astupa porii. Inhibarea procesului natural de transpiratie este extrem de daunatoare pentru corp, toxinele neputand fi eliminate si intorcandu-se in corp.

Piatra de Alaun elimina total riscul absorbtiei de aluminiu din deodorantele conventionale pe care le gasesti in comert.
 Piatra de Alaun poate avea si alte intrebuintari, nu doar ca deodorant:

Special pentru femei: in afara durerii specifice, epilatul mai provoaca ceva. Dupa fiecare sedinta de epilat apar microfisuri ale pielii iar daca se folosesc deodorante sau creme conventionale, exista riscul ca diversi compusi chimici al caror efect nu este cunoascut in totalitate sa patrunda in circulatia sanguina cu efecte daunatoare. Aplicata dupa epilat, Piatra de Alaun lasa o pelicula fina ce nu permite dezvoltarea infectiilor sau a bacteriilor.

Chiar si pentru barbati: deoarece are efect hemostatic pentru ranile superficiale, Piatra de Alaun poate fi folosita ca after-shave pentru a calma pielea si a opri sangerarile provocate de ras. Piatra de Alaun cicatrizeaza urmele lasate de acnee si usuca aftele (fiind astrigenta si antiacneica).

Este perfecta pentru a calma intepaturile insectelor dovedindu-se de un real ajutor pentru copii care au pielea sensibila. O simpla aplicare a Pietrei de Alaun va reduce umflatura si roseaza specifica intepaturilor de tantari sau alte insecte ducand la disparitia mult mai rapida a senzatiei de disconfort.

UTILIZARE: umeziti piatra in apa rece si aplicati in zona axilei (daca o folositi ca deodorant), sau in locul dorit atunci cand o folositi pentru a opri o sangerare superficiala, impotriva urmelor lasate de acnee, sau pentru intepaturile insectelor. Nu lasa urme albe, nu se lipeste. Este foarte economica. De fapt este cel mai economic deodorant: piatra de Alaun de 60g poate fi utilizata ca deodorant timp de aproximativ 1 an.

RECOMANDARE: dupa utilizare stergeti urmele de apa ramase pe Piatra de Alaun. Nu lasati Piatra de Alaun umeda atunci cand nu o folositi pentru se va dizolva mai repede. Este recomandat sa o lasati uneori fara capac pentru a se usca mai bine. A nu se inghiti. A se evita contactul cu ochii. 100% naturala, fara clorhidrat de aluminiu, fara parfum, fara parabeni.

Pret recomandat: 15,50 lei click aici pentru achizitionare.

0 comentarios: