STOP DURERILOR ARTICULARE


27.06.2013

SuperBingo Metropolis

Superbingo.ro SuperBingo Metropolis este brandul care a schimbat radical viata in bine pentru mii de romani, prin premiile substantiale oferite in cadrul emisiunii televizate duminica de la 16:15 pe Antena1 . Saptamanal sunt puse la bataie premii in valoare de 4.000.000 lei plus diverse promotii si surprize de nerefuzat.

Din dorinta de a veni in intampinarea jucatorilor cu solutii accesibile si rapide, punem la dispozitie si posibilitatea de achizitie cartoane online de pe site-ul www.superbingo.ro pentru editiile duminicale ale partidelor de bingo televizat SuperBingo Metropolis.

Accesul la acest serviciu de comert electronic este permis oricarei persoane fizice care a implinit varsta de 18 ani care poseda sau isi creeaza un Cont. Accesul este permis non-stop, cu exceptia zilei de duminica, cand vanzarile se inchid la ora 14:30. Incepand cu orele 19:30, vanzarea este reluata, pentru achizitia cartoanelor de bingo pentru editia de duminica urmatoare. Modaliatea de plata este prin card bancar. Pentru a asigura un serviciu sigur si eficient pentru plata comenzilor online cu card, este folosit sistemul "3-D Secure" care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Superbingo.ro

0 comentarios: