STOP DURERILOR ARTICULARE


06.12.2013

In luna cadourilor, Hello Kitty mania cuprinde Romania!

MyKittyLuna cadourilor a inceput, iar gandul cumparaturilor de Mos Nicolae si de Mos Craciun poate deveni apasator. Decembrie este insa si luna in care Hello Kitty mania cuprinde Romania, magazinele My Kitty venind cu oferte de nerefuzat la sute de produse originale Sanrio Hello Kitty!

Toata lumea o indrageste pe simpatica pisicuta Hello Kitty, atat copiii, cat si adolescentii si oamenii mari. Pana si vedetele au cedat farmecului pisicutei, actrite si cantarete celebre precum Rihanna, Paris Hilton, Mariah Carey, Katy Perry, Cameron Diaz si Christina Aguilera aparand adesea la evenimente mondene cu haine, bijuterii si accesorii marca Sanrio Hello Kitty.

In functie de persoana careia vrei sa-i daruiesti ceva special cu ocazia Sarbatorilor de iarna, magazinele MyKitty iti ofera o multime de sugestii: jucarii si rechizite scolare, genti, posete si ceasuri, haine, incaltaminte si produse cosmetice, parfumuri si bijuterii, obiecte decorative si accesorii pentru baie si bucatarie etc., toate colorate si imprimate cu celebra pisicuta.

Fie ca este vorba despre mascote de plus, cutiute muzicale, statuete sau pusculite, jucariile Hello Kitty aduc intotdeauna zambetul pe buzele copiilor, de aceea sunt cadouri ideale pentru cei mici de Sfantul Nicolae si de Mos Craciun. Cu o jucarie Hello Kitty, "Mosul" nu va da gres niciodata!

In Romania, produsele originale Sanrio Hello Kitty pot fi gasite in magazinul online www.mykitty.ro. Vino sa-ti alegi cadourile de Craciun dintr-o gama larga de produse, care mai de care mai dragute si mai colorate! Hello Kitty iti aduce de Sarbatori cadouri mici pentru zambete mari! Mai multe detalii aici ...

0 comentarios: