STOP DURERILOR ARTICULARE


03.02.2014

Bijuterii din argint

Bijuterii din argint, inelele din argint sunt bijuterii foarte utilizate in randul doamnelor si domnisoarelor, indiferent de varsta sau pozitie sociala.

Este deosebit de important atunci cand alegem un inel de argint sa avem in vedere cateva aspecte, cum ar fi calitatea metalului, finetea lucrarii si, pe cat posibil, la fel ca si in cazul altor bijuterii, caracterul handmade.

Exista insa destul de putine magazine care sa corespunda acestor cerinte deoarece, fiind foarte utilizat, argintul este si victima falsului.

Magazinul online Regal Gold pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de modele de inele, fiecare dintre ele avand un design deosebit. Acestea sunt inele din argint decorate cu pietre semipretioase sau piese combinate si cu aur de 9 k, lucrate in cea mai mare parte manual. Majoritatea inelelor Regal Gold pot fi purtate in combinatie cu bratari, cercei, lantisoare sau coliere, disponibile, la randul lor, www.regalgold.ro. Masura circumferintelor este cuprinsa intre 49 si 67 mm.

Va recomand RegalGold.ro sau click aici

0 comentarios: