STOP DURERILOR ARTICULARE


01.10.2014

Sfaturi pentru alegerea unui laptop potrivit

Tocmai ti-ai cumparat un laptop sau te pregatesti sa iti achizitionezi un astfel de dispozitiv? Nu te grabi! S-ar putea ca articolul de astazi sa te ajute si sa aduca un plus de lumina in decizia pe care o ai de luat, dar si ulterior, in utilizarea unui astfel de device electronic. Pentru a fi sigur ca economisesti, indreapta-te acum catre segmentul de promotii laptop in Constanta! Sa incepem:

Alege un display mai mare, pe cat iti permite spatiul detinut sau bugetul. Tine desigur cont de nevoile tale, de nivelul de portabilitate ce iti defineste stilul - altfel risti sa iti obosesti ochii pe un ecran mic, incercand sa fii prea atent la un text.



Cumpara si foloseste un mouse separat. Vei observa ca lucrul acesta va fi resimtit la nivelul incheieturilor, mai mult decat ai fi crezut initial. Aseaza mouse-ul intr-o pozitie ce se poate ajusta cu usurinta, pastrandu-l aproape de corp.

Gaseste-ti un tip potrivit de scaun - atat la birou, dar si acasa. Pentru munca la laptop e nevoie de un scaun de birou ce sa se poata ajusta simplu, sa ofere un suport bun pentru spate; mai mult de atat, trebuie sa fie setat corect.

Ia pauze dese, la fiecare ora. Chiar daca sunt scurte, incearca ca in aceste putine minute sa iti odihnesti ochii privind ceva in distanta. Incearca sa te intinzi putin - gatul, umerii, bratele si picioarele. O data la doua ore paraseste-ti biroul si umbla prin jur, pentru a-ti ajuta sangele sa curga normal si sa iti misti muschii. Exista chiar si aplicatii pentru Android sau Apple care te pot ajuta in aceasta directie, amintindu-ti ce si cand sa faci.

Nu in ultimul rand, nu neglija modul in care iti transporti laptopul. Alimentatorul, bateria de rezerva si alte accesorii pot sa adauge un plus de greutate respectivei genti de laptop. Daca il duci acasa, la birou, e o idee buna sa investesti in incarcatoare suplimentare (dar si alte periferice) pe care sa le lasi in acelasi loc (incat sa nu mai fii nevoit sa pierzi timp si energie instaland si dezinstaland aceleasi lucruri). Evita sa duci mereu geanta de umar pe aceeasi parte si indreapta-te catre variantele ce au curele captusite, pentru un mai mare confort.

Daca urmeaza sa folosesti laptopul zilnic, aceste sfaturi ne pot ajuta nu doar sa ne pastram sanatatea, sa evitam anumite dureri, ci sa si devenim mai eficienti si mai relaxanti.

Selgros Constanta Nord
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Tomis Nr. 387 Constanta, 900519, RO
Tel: 0241 684 000
Fax 0241 684 199

0 comentarios: