STOP DURERILOR ARTICULARE


25.03.2015

Proteine recomandate culturistilor si persoanelor active

Men Solution este un produs recomandat culturistilor si persoanelor active. Furnizeaza organismului o proteina usor asimilabila, o proteina care se gaseste in plante, care conduce la o dezvoltare rapida a tesutului muscular, imbunatatind dispozitia si creste nivelul de energie. A fost utilizat vreme indelungata de indienii din Peru ca tonifiant pentru corp, care energizeaza si sporeste rezistenta muschilor. De asemenea, protejeaza celulele impotriva stresului oxidant.
 

Suplimentarea cantitatii de seleniu din dieta se recomanda din doua motive principale: nivelul scazut de seleniu in sursele naturale de plante si reducerea bio-disponibilitatii, inclusiv prin consumul de dulciuri si a vitaminei C in exces. Cartilagiul de rechin continut in suplimentul dietetic Maca este o sursa de substanta de dezvoltare a tesuturilor conjunctive, care sunt o parte componenta a tendoanelor, ligamentelor si articulatiilor. Este o sursa de calciu si fosfor.
 

Cutuaba fortifica tesutul muscular si sporeste fluxul sanguin care conduce la o regenerare rapida a tesuturilor si, de asemenea, la dezvoltarea acestora. Suplimentar, produsul are un efect pozitiv asupra potentei.
 

L-argininca este aminoacidul glicogenic convertit in D-glucoza si glicogen. Sporeste stimularea hormonului de crestere si astfel sporeste masa de grasime. Sporeste circulatia sanguina din organism si creste nivelul de energie.
 

Oxidul de zinc dilateaza arterele si regleaza functionarea celulara. cantitatea mare de zinc ajuta circulatia lichidelor in organism, crescand nivelul de vitalitate, inclusiv functia cardiaca, cerebrala si cea a organelor sexuale. Oxidul de zinc este un compus produs natural in vasele de sange, care imbunatateste astfel circulatia sanguina si alimentarea cu oxigen a organismului.
 

Componenta clorhidrat-leucina este responsabila cu pastrarea unui nivel de energie adecvat in organism si a nivelului de energie necesar recuperarii. Clorhidratului de lizina stimuleaza activitatea hormonului de crestere si astfel ajuta la dezvoltarea tesutului muscular prin actionarea in partile profunde ale muschilor, stimuland celulele nervoase pentru a functiona intensiv si permite operarea altor ingrediente active din cadrul suplimentului.

0 comentarios: